Yargı Gereğini Yapacaktır

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Pazar günü geniş katılımla gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2011 11:44
Yargı Gereğini Yapacaktır

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Pazar günü geniş katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan SP İl Başkan Cevat Gençay; “En önemli, konu terör konusudur. Başbakan, Ak Parti yöneticileri,  edebiyat yapmalarına rağmen her gün şehit veriyoruz. İsrail’e rest çektiler. Bize bu hale getiren ABD ve Avrupa’dır bunlar bizi kandırıyorlar. Bizim sorunlarımız çok büyük, bunların arasında enflasyon, işsizlik, yoksulluk, cinayetler, boşanmalardır. Bu saydıklarımız gün geçtikçe artıyor. Faizler yüzünden vatandaşlar bıktı. Bunların arasında da yine en büyük sorunlar terör ve Malatya’da kurulacak olan Füze Kalkanıdır. Bunun için o ilimizde partimiz büyük bir miting yapacaktır. Bu sadece bizim partimizin meselesi değildir. Partimizin meselesidir. Meclis tatildeyken bu anlaşmayı Amerika ile yaptılar. Halkımızı aldatıyorlar. Milletimizin haberi olmadan anlaşma yaptılar. ABD ve Avrupa tekrar bizi sömürme düzenine geçti. Diğer konular ise azınlık ve cemaat mallarının iade edilmesidir. Bunların değeri ortalama değeri 500 milyon doları geçmektedir. 500-600 sene önce bu malları milletin parası ile aldık ve kuruldu. Tekrar bunları azınlık ve cemaate iade ediliyor, yanlış bir tutumdur. Milli Görüş iktidara gelmedikçe milletimiz aldatılmaya devam edecektir. Milli Görüş iktidar olursa hiç kimse sömürülmeyecek” dedi.

SP İl Başkanı Cevat Gençay; “Isparta Belediyesine yönelik olarak gerçekleştirilen tutuklamalar olarak ise: “Biz Ispartalı olarak çok üzüldük. Yargı gereğini yapacaktır.  Gerçekler ortaya çıkacaktır. O zaman parti olarak açıklamalarda bulunacağız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, füze kalkanı projesinin tehlikeleri ve Türkiye'nin bu konuda ki stratejisinin esaslarını içeren bir yazıyı da kamuoyu ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum