Yargılandığı Salonda Mazbatasını Aldı

30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Yusuf Ziya Günaydın ve partisinin belde belediye başkanları ve Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı. Başkan Günaydın, Adalet Sarayı’na girişte “Bu binanın çok anıları var” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2014 15:30
Yargılandığı Salonda Mazbatasını Aldı

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerden zaferle çıkan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar ve Kuleönü Belediye Başkanı Sezai Çakır, MHP’li İl Genel Meclisi ve Belediye meclisi üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.ajans32



MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve çok sayıda parti yöneticisin de katıldığı mazbata törenine Başkan Günaydın eşi Dilek Günaydın ile birlikte geldi.

Yeni Adliye binasının bahçesinde gazetecilere değerlendirme yapan Başkan Günaydın, “Bu binanın bizde hatırası büyük. Bazen operasyonlarla getirirler buraya işte bazen de hizmet etmek için alacağınız belgeyi almak için gelirsiniz” dedi.



Başkan Günaydın, Isparta’ya hizmet etmeye devam edeceklerini kaydederek Isparta’da “sevgi döneminin” devam edeceği sinyalini verdi.

İl Seçim Kurulu Başkanı Naciye Ersal’da mazbataları vermeden önce yeni seçilen yerel yöneticileri tebrik ederek başarı dileklerini iletti.



Daha önce Belediye Davası’nda yargılandığı salonda mazbatasını alan Başkan Yusuf Ziya Günaydın “Bu salona baktığım zaman seçim sürecinde hep birlikte çalıştığımız insanları görüyorum. Gerçekten teşekkür ediyorum. Doğruyu, güzeli, çalışanı bilen insanların çokluğu bugün bir kez daha ispatlanmış durumda. Ben tüm Ispartalı hemşerilerime teşekkür ederim. Isparta’da yeni bir dönem başlatacağız. Hizmetleri hep birlikte sunacağız. Ben buradan tüm ekibimizi de kutluyor ve hayırlı olsun diyorum. Mazbata demek, hizmet demektir” ifadelerini kullandı.














Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.