Yarınlarımız İçin Çalışıyoruz

Isparta Belediyesi altyapı çalışmalarında sona doğru yaklaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2014 11:30
Yarınlarımız İçin Çalışıyoruz

Şehrin yüzde 70’lik bölümünde başta yağmur suyu olmak üzere altyapı sorunlarını çözen Isparta Belediyesi, kalan yüzde 30’luk dilimi ise önümüzdeki süreçte tamamlamayı hedefliyor.

Şehri bir bütün olarak planlayan ve bu yönde projeler üreten Isparta Belediyesi, şehirde toplanan yağmur sularını, yaptığı büyük bypass hatlarıyla birlikte bölgesindeki derelere deşarj ediyor. Bu çalışmalardan birisi ise Davraz Mahallesi Çevre Yolu altında kalan 142 Cadde’de gerçekleştiriliyor.

Bugüne kadar 8,5 km uzunluğunda çapı 1000-1200’lük borularla bypass hattını tamamlayan Isparta Belediyesi son olarak 142 Cadde üzerinde de bin 500 metre uzunluğunda çapı 1200’lük bypass hattı döşeme çalışmalarında sona geldi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu hatla Davraz Mahallesi’nin su baskınlarından kurtarıldığını söyledi.

Başkan Günaydın, 142 Cadde’deki çalışmanın bir km’lik bölümünün tamamlandığını dile getirerek, “Bu çalışmaları kendi imkanlarımızla gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde geçmişte bu şekilde büyük çaplı çalışmalar yoktu. Şehrimizde yaptığımız 180 km uzunluğundaki yağmur suyu altyapı çalışmaları, 8,5 km uzunluğundaki bu bypass hatlarına aktarılıyor ve buradan da en yakın derelere deşarjı gerçekleştiriliyor.

Bu işi yapan personelimizde artık profesyonelleşti. İşi kendimiz yaptığımız için de maliyetlerimiz cüzi rakamlara mal oluyor. Uzun yıllar hizmet verecek olan bu yatırımlarımız Isparta halkımıza hayırlı olsun. Bu çalımalar torunlarımız ve yarınlarımız için yapılan çalışmalardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.