Yarışçılarımızla Gurur Duyuyoruz

Isparta Motorsporları Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Haftasonu düzenlenen yarışlara katılan ve ilimize iki tane kupa ile dönen yarışçılarımızla gurur duyuyorum ifadesini kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2012 14:48
Yarışçılarımızla Gurur Duyuyoruz

Fatih Başköylü'nün Haberi

IMK Başkanı Hasan Kartal, Isparta'da profesyonel yarışlara katılan ve ilimizi temsil eden Seçkin Şensöz ve Koray Küçükgülbahar'a övgüler yağdırdı. IMK Başkanı Kartal, 'Drag yarışlarına katılan ve yarıştıkları kategorilerde 3.lüğe ulaşan yarışçılarımızı tebrik ediyorum. Yarışlarda ilimizi temsil eden özverili çalışmaları ile ilimizdeki motorsporunun kalitesini gösteren yarışçılara ne kadar teşekkür etsek azdır' dedi.

IMK Başkanı Kartal, 'Koray ve Seçkin arkadaşlarımız ekipleri ile birlikte Akhisar drag yarışlarında kendilerini ve kalitelerini gösterdiler. Arkadaşlarımız sezon kapanmadan önce ilimize getirdikleri kupalar ile iyi bir kapanış yapmamızı sağladılar. Yeni sezon için daha da hırslı çalışacaklarından eminim. Bu yarışlar gelecek sezondaki başarılarının göstergesi, gelecek sezonda daha da iyi işler yapacaklarından eminim.' Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum