Yaşlı Kadını 80 TL İçin Soydular

Hırsızlar, Gülevler Mahallesi 4008 Sokak’ta yalnız yaşayan 84 yaşındaki Şayeste Kıyıcı’nın 80 TL’sini almak için akıl almaz yöntemlere başvurdular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2011 10:18
Yaşlı Kadını 80 TL İçin Soydular

Gülevler Mahallesi 4008 Sokak’taki evinde yalnız yaşayan 84 yaşındaki Şayeste Kıyıcı, 3 erkek ve 1 kadın hırsız tarafından soyuldu.

Kıyıcı, adres sorma bahanesi ile yaşlı kadının kapısını çalan 3 kişiye olumsuz yanıt verdi. Kapıyı açmayacağını söyledi.

Kötü emellerinden vazgeçmeyen hırsızlar bu kez eve bir kadın gönderdi. Kadın, annesinin rahatsız olduğunu, ilaç istemeye geldiğini söyledi.

Bunun üzerine Şayeste Hanım, kapıyı açtı. Dışarıda gizlenen 3 şüpheli kapı açılır açılmaz içeri girdi.

İddialara göre şüpheliler kadına saldırıp kafasını yere vurdular. Daha sonra yaşlı kadının cüzdanındaki 80 TL’yi çalarak kaçtılar.

Şayeste Kıyıcı’nın, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan oğluna bilgi verdiği, daha sonra konuya Emniyet güçlerinin el attığı bildirildi.

Emniyet, şüpheli 3 erkek ve 1 kadını yakalamak için operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum