Yedek Lastiğin Jantına Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Yedek Lastiğin Jantına Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2016 14:07
Yedek Lastiğin Jantına Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı


ISPARTA'da otomobilin bagaj altında duran stepne (yedek lastik) jantının deliğine sıkışan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Isparta'da oturan Hamdi Aydeniz, seyir halindeyken otomobilinden kedi sesi geldiğini fark etti. Aracını durdurup bir süre sesi dinleyen Aydeniz, otomobilin bagaj altına bağlı duran yedek lastiğinde kedi olduğunu gördü. Otomobiliyle Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binasına giden Aydeniz, yardım istedi. Yedek lastiği yerinden söken itfaiye görevlileri, jantı hidrolik kesiciyle keserek kafası deliğe sıkışmış kediyi kurtardı. Kurtarılan kedi daha sonra uzaklaşarak gözden kayboldu.

Hamdi Aydeniz, "Evden çarşıya gitmek için arabaya bindim. Bir ses duydum. Oğlumla baktık arabanın altında kedi olduğunu fark ettik. Kedinin janta sıkıştığını gördük. Müdahale ettim ama çıkaramadım. İtfaiyeye getirdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.