Yedişehitler Mahallesi'nde Film Gibi Olay

Yedişehitler Mahallesinde bir kahvehanede çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2013 17:51
Yedişehitler Mahallesi'nde Film Gibi Olay

Yedişehitler Mahallesinde bir kahvehanede S.A, B.A, Ş.T, H.T, A.E isimli şahıslar borç-alacak yüzünden tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklar çekildi. Olayda beş şahıstan 4’ü çeşitli yerlerinden yaralandı.

S.A ve B.A kahvehane sahibinin özel aracı ile hastaneye götürüldü. Yaralılardan H.T, A.E ve Ş.T kahvehanede bulunan diğer vatandaşlardan birinin aracı ile olay yerinden ayrıldı. Ancak bu araç Terminal Cami kavşağında Ayhan S. Yönetimindeki 32 LZ 066 plakalı araca çarptı. Ayhan S. Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Ajans32 Muhabirinin edindiği bilgiye göre Ayhan S.'nin durumu iyi. Kahvehaneden yaralı olarak araca binen 3 kişinin durumu ciddiyetini koruyor.

Olay yerindeki görgü tanıklarının ifadelerini alan polis olaya dair soruşturma başlattı. Hastane önünde çok sayıda polis gece boyu bekledi.

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUDUNUZ....

AJANS32'Yİ TAKİP EDİN HABERSİZ KALMAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.