Yeni Başkan'a Renkli Karşılama

Resmen Ispartaspor Başkanlığı’na getirilen Şevket Savlu, Selçuk Tık’tan devir işlemi yapacağı için geldiği kongrede meşalelerle karşılandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2012 11:08
Yeni Başkan'a Renkli Karşılama

Ispartaspor’da geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel Kurul’da çoğunluk sağlanmasının ardından önceki gün gerçekleştirilen toplantıda devir teslim işlemi yapıldı. 32 Gençlik Taraftar Grubu, Kulüp Başkanlığı görevine getirilen İşadamı Şevket Savlu lehine tezahüratlarda bulundu.

32.BAŞKAN ŞEVKET SAVLU

Sezon başından bu yana takıma talip olan, yaptığı fedakarlıklarla taraftarın kalbini fetheden ve Isparta'da gündem yaratan Başkan Adayı Şevket Savlu'ya taraftarlar, "Isparta'da doğdu. Taraftarı satmaz, takımı bırakmaz. Isparta çocuğu, Şevket Savlu" diye tempo tuttular. Pembe-yeşilli taraftarlar kongrede baklava ikram ettiler. Ayrıca Şevket Savlu, Ispartaspor'un 32. başkanı oldu.

SAVLU GURURLU VE MUTLU

Bu arada Ispartaspor’un 32. başkanlığına getirilen Şevket Savlu, “32. başkan olduğum için gururlu ve mutluyum. Kısa sürede kentteki Ispartaspor sevgisini aşıladık. Takımımızın en iyi otellerde kamp yapmasını sağladık ve transferlerimizle lige hazır bir şekilde gireceğiz. Teknik kadroma ve futbolcularıma güvenim tam” dedi.

ESKİ BAŞKAN TIK’DAN OTOBÜS SÖZÜ

Savlu’nun başarılı olacağına inandığını söyleyen eski Kulüp Başkanı Selçuk Tık ise “Biz zaten Şevket ve Tahsin Bey’e daha önce yönetim kurulu kararıyla başkanlık ve asbaşkanlık vermiştik. Bugün resmi olarak devrediyoruz. Ispartaspor kişilerin desteğiyle çok zor ayakta duruyor. İnşallah Şevket Savlu ve ekibi bu işi başarır. Ben de üzerime düşeni yapmaya hazırım. Deplasmanlar için otobüs verebilirim” diye konuştu.

ALTINTÜRK: ISPARTASPOR KÜMEDE KALMALI

Öte yandan Divan Başkanı Mehmet Altıntürk ise Şevket Savlu ve ekibine başarılar diledi. Ispartaspor’un böylesine sahipsiz kaldığı günlerde yeniden eski günlerine döneceğine inandığını belirten Altıntürk, pembe-yeşilli takımın kümede kalması gerektiğini ifade etti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor