Yeni Eğitim Sistemine Göre Okul Kayıtları Başladı

Yeni eğitim sistemine göre okul kayıtları bugün başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2012 18:09
Yeni Eğitim Sistemine Göre Okul Kayıtları Başladı

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’de yeni sistem ve okul düzenlemelerine göre kayıt bölgelerini belirledi.Yeni eğitim sistemine göre okul kayıtları bugün başlıyor.

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’de yeni sistem ve okul düzenlemelerine göre kayıt bölgelerini belirledi.Bugün başlayacak kayıtlarda özellikle 1. ve 5. sınıflarla ilgili velilerin tepki göstereceği ve sıkıntılı bir dönemin yaşanacağı belirtiliyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kayıt bölgeleri ile ilgili olarak en uygun düzenlemenin yapıldığını belirterek, 1. ve 5. sınıfa kayıt yaptıracak öğrencilerin en fazla 500 – 600 metre uzaktaki okula gideceklerini, bu durumun da anlayışla karşılanması gerektiğini belirttiler.

Kayıtlarda yaşanabilecek sorunların çözümü ile ilgili, bölge belirleme komisyonunun Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hizmet vereceği de gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.