Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, "Çocuklarımızın eğitimi için, eğitim camiamızın ihtiyaçları için, öğretmenlerimizin layık oldukları şartlara kavuşmaları için her türlü gayreti göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz" ifadelerine

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2011 15:36
Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, "Çocuklarımızın eğitimi için, eğitim camiamızın ihtiyaçları için, öğretmenlerimizin layık oldukları şartlara kavuşmaları için her türlü gayreti göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Tunçbilek, yaptığı yazılı açıklamada, yarın başlayacak 2011-2012 eğitim öğretim yılının, tüm öğretmenler ve öğrenciler için başarılı geçmesini diledi.

AK Parti'nin eğitime verdiği büyük desteğe dikkati çeken Tunçbilek, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti idealini en güçlü şekilde yerleştirmek için çaba sarf ettiklerini bildirdi.

Türkiye'nin, kazanımlarından, demokrasi ve hukuk yolunda kat ettiği yoldan asla geri dönmeyeceğini ifade eden Tunçbilek, şöyle devam etti:"O eski kaos günleri, hukukun, demokrasinin, insan haklarının çiğnendiği o karanlık günler, Türkiye'de tekrar yeşerme imkanı bulamaz" dedi.

Tunçbilek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetleri aşma hedefine bugün her zamankinden çok daha yakın olunduğunu belirterek, açıklamasında şunları kaydetti: "Çocuklarımızın eğitimi için, eğitim camiamızın ihtiyaçları için, öğretmenlerimizin layık oldukları şartlara kavuşmaları için her türlü gayreti göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz. İnanıyorum ki en kısa zamanda eğitim sistemimizi dünyanın gelişme hızına ayak uydurabilen bir kaliteye taşıyacak, çocuklarımızı aydınlık geleceğe ulaştıracak daha iyi fiziksel imkanlara kavuşturacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.