Yeni Hastane Pazar Günü Hizmette

Yalvaç Devlet Hastanesi Cumartesi günü taşınma işlemini bitirerek Pazar gününden itibaren yeni yerinde hizmet verecek. Hastalar Perşembe ve Cuma günü izinli olarak evine gönderilecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2014 12:35
Yeni Hastane Pazar Günü Hizmette

Yalvaç Devlet Hastanesi Cumartesi günü taşınma işlemini bitirerek Pazar gününden itibaren yeni yerinde hizmet verecek. Hastalar Perşembe ve Cuma günü izinli olarak evine gönderilecek

Yalvaç modern bir hastaneye bu Pazar günü kavuşuyor. TOKİ tarafından yapımı tamamlanarak Sağlık Bakanlığına devir edilen yeni hastane binasında bir süredir devam eden taşınma işlemi Cumartesi günü tamamlanarak Pazar günü hastalara burada hizmet vermeye başlayacak.

Geçtiğimiz gün hastane yetkililerine devri yapılan hastanede Acil Servisinden, polikliniklere, hasta odalarından, yoğun bakıma kadar her yönüyle modern bir hastane olan yeni bina 2 ayrı yerde hizmet veren hastaneyi de bir çatı altında toplayacak.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı hemşehrimiz Doktor Harun Tepeli konuyu yakından takip ederek sorunsuz bir şekilde taşınma işlemlerinin gerçekleşmesi için mücadele ediyor. Hastane binasının tam anlamıyla modern bir bina olduğunu dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Harun Tepeli, ‘İnşallah uzman doktor eksikliklerimizinde giderilmesi için çabalarımız sürüyor. 18 Şubat Salı günü zorunlu devlet hizmeti atamalarından 5 uzman doktor talebimiz oldu. Bunlar en başta Çocuk Hastalıkları, Göz, Üroloji, Kadın Doğum ve Radyoloji uzmanları. Keza Acil Servis içinde pratisyen hekim taleplerimiz hala var. Eksiklikleirn giderilmesine çalışılıyor’ dedi.

GÖZ DOKTORU HAFTADA 2 GÜN YALVAÇ’TA

Hastane Başhekimi ve Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Aykut Demirkol’un istifası sonucu boş olan kadroya yeni bir atama yapılıncaya kadar Isparta’dan Yalvaç’a Salı ve Perşembe günleri uzman doktor görevlendirildiği haber verildi.

DİŞ HEKİMİ ve ECZACI GÖREVLENDİRİLDİ

Hastanenin Diş Tedavi ve Protez Kliniğine Diş Hekimi ataması yapıldı. Ayrıca Hastane Eczanesine de bir Eczacı görevlendirildiği haber verildi.

PAZARTESİ YENİ HASTANEYE GİDİLECEK

Hastaların polikliniklerden yararlanmak için Pazartesi mesai başlamasından itibaren yeni hastane binasına gitmeleri gerektiği eski binada artık hizmet verilmeyeceği duyuruldu.

Çınaraltı Gazetesi / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.