Yerel Derbiye Kırmızı Damga

Yerel Derbiye Kırmızı Damga

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2016 16:49
Yerel Derbiye Kırmızı Damga

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor 4 kırmızı kartın çıktığı maçta 16. Dakika'da Gökay'ın attığı golle, Isparta Merkez Gençlikspor'u 1-0 mağlup etti.

Eğirdir İlçe stadında 21 Şubat 2016 Pazar günü oynanan karşılaşmayı; İzmir bölgesinden Ertuğrul Hakan Korkmaz, Uğur Önay, Murat Karataş isimli hakemler yönetti. Zayıf rakibi karşısında oyuna iyi başlayan Eğirdirspor, Sercan, Yekta ve Gökay ile bulduğu 3 net pozisyondan yararlanamadı. Dakikalar 16'yı gösterdiğinde ise sahneye Gökay çıktı ve kırmızı yengeçleri öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra 43. dakikada Cenk Güven rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yaptığı hareketten ötürü kırmızı kartla oyun dışına alındı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

48. dakika'da Sercan Ofsayt pozisyonunda düdükten sonra topa vurduğu gerekçesi ile ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. 9 kişi kalan rakibi karşında atak yapmakta zorlanan Isparta Merkez Gençlikspor golü bulmadı. 58. dakika'da Eğirdirsporlu Süleyman itiraz sonucunda Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 8 kişi kalan Eğirdirspor bu dakikadan sonra bulduğu 4 net fırsattan yararlanamazken, Isparta Merkez gençliksporlu bir futbolcu daha kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi.

Eğirdirspor bu galibiyetle puanını 27'ye çıkarak 5. sıradaki yerini korurken, bir diğer ısparta temsilcisi Isparta Merkez Gençlikspor ise 6 puanla son sırada yer alıyor. Eğirdirspor 28 şubat 2016 Pazar günü Ankara'da Turanspor ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum