“Yerel Medya Buluşmaları” Devam Ediyor

SDÜ'de “Yerel Medya Buluşmaları” Devam Ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2016 16:32
“Yerel Medya Buluşmaları” Devam Ediyor

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Yerel Medya Buluşmaları” etkinliği kapsamında Ajans32.com internet sitesi imtiyaz sahibi Mustafa Kahraman ile Gülses gazetesi imtiyaz sahibi Lokman Önal öğrencilerle buluştu.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte,  Ajans32.com internet sitesi imtiyaz sahibi Mustafa Kahraman, intenet medyasının öneminden bahsederek öğrencilere “İnternet medyası günümüzde çok revaçta, insanlar haberi doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde almak istiyor. Günümüzde gazetecilik teknolojik açıdan kolay imkanlara sahip olsa da mesleğimiz, zor şartlar altında icra edilmekte ama önemli olan ilkeli ve ciddi bir habercilik yapabilmek. Bu meslek heves ve istek olmadan yapılamaz" dedi.

Gülses gazetesi imtiyaz sahibi Lokman Önal ise  "Kendinizi geliştirmek için sürekli okuyun, donanımlı bireyler olun, araştırın ve sorgulayın. Bu meslek zor bir meslek her kesimi memnun edemezsiniz. Önemli olan işinizi düzgün yapmak" dedi.

Konuşmacılar konferansın sonunda öğrencilerin meslek hayatına katkıda bulunmak adına her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.