Yeşilyayla: 'Biz Hizmete Talibiz'

BBP Isparta Milletvekili Adayı Erdoğan Yeşilyayla, İktidarı Vatandaşları Tehdit Etmekle, Muhalefeti İse Bahane Üretmekle Suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2011 11:31
Yeşilyayla: 'Biz Hizmete Talibiz'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Isparta Milletvekili Adayı Erdoğan Yeşilyayla, yaptığı açıklama "Son günlerde iktidar milletvekili adayları, adeta milletimizi tehdit edercesine bize oy vermezseniz hizmet gelmez demek istiyorlar. Muhalefet milletvekili adayları da, iktidarda olmadıkları için hizmet veremediklerinden yakınıyorlar. Biz Büyük Birlik Partisi olarak milletimize iktidarda olsun, muhalefette olsun; milletin menfaatlerine olan hizmetlerin verilebileceğini biliyoruz" dedi.

Yazıcıoğlu Öreneği
BBP'nin efsane lideri Muhsin Yazıcıoğlu'ndan örnekler veren Yeşilyayla, "Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu mecliste tek başına öğrenci affı yasasını çıkardı. 850 bin öğrenci bu aftan yararlandı. Özel güvenlikçilerle ilgili yasayı çıkardı, binlerce özel güvenlik mensubu yararlandı" şeklinde konuştu.

İktidar Olamadık Lafına Sığınmayız
Yeşilyayla, "Biz de diyoruz ki; iktidar olursak zaten hizmet vermek mecburiyetindeyiz. Ama milletimiz muhalefet görevi verirse, iktidar olamadık lafına asla sığınmayacağız. İlkeli, sorumlu, muhalefet yaparak iktidar partisinin yakasından yapışıp milletimizin gözü önünde, milletimizin menfaatine gördüğümüz her türlü projeyi meclis gündemine taşıyacağız" dedi.

Milletimize Şikayet Ederiz
İktidarın kendilerini engellemesi durumunda millete şikayet edeceklerini kaydeden Yeşilyayla, "Eğer iktidar engellerse çıkıp milletimize iktidarı şikayet edeceğiz. İktidar bizim getirdiğimiz teklifleri gerçekleştirirse de onlara teşekkür edip, milletimize dönüp, biz teklif ettik, iktidar partisi ile birlikte gerçekleştirdik diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Milletten Alacağımız Yetkiyi Millet Adına Kullanacağız
Partisinin 12 Haziran'da hizmete talip olduğunun altını çizen Yeşilyayla "BBP olarak iktidar da olsak, muhalefette olsak mesele milletin menfaati ise gerisi teferruattır diyip, milletin menfaatine olan her türlü hizmeti vermeye çalışacağız. Meclise girdiğimiz taktirde BBP olarak bahane üretmeyecek, hazır olan projelerine yenilerini ekleyip birer birer meclis gündemine taşıyacağız. BBP 12 Haziran'da hizmete taliptir. Milletten alacağımız yetkiyi millet adına en iyi şekilde kullanacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.