Yıldırım: "Yargıtay muhtemelen cezayı onar''

Aziz Yıldırım, "Yargıtay muhtemelen cezayı onar!" dedi. Ali Koç dışında kimseye başkanlık için destek vermeyeceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2013 09:56
Yıldırım: "Yargıtay muhtemelen cezayı onar''

Aziz Yıldırım, gazetecilerle yaptığı sohbette merak edilen sorulara yanıt verdi. Yıldırım, başkanlığıyla ilgili olarak, “Tüzük ne diyorsa onu yaparım. Başka mevzulara gelince, ‘Sandıkla gelen sandıkla gitsin’ diyorlar da niye konu Aziz Yıldırım olunca aynı şey söylenmiyor? Ben kimsenin emri ya da talimatıyla oturmadım o koltuğa. Kimsenin adamı da olmadım. Beni Fenerbahçeliler başkan yaptı, yine onlar alır başkanlıktan” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, yeniden seçilmesinin önünde ‘hukuki’ bir engel olması durumunda ne yapacağı sorusuna, “Bir tek Ali Koç aday olursa onu desteklerim. Sadece bugün değil... Ali ne zaman isterse, Aziz Yıldırım olarak yanında olurum. Onun dışında hiç kimse için ‘Yanındayım’ demem” yanıtını verdi. Yıldırım, “Yargıtay’dan ne bekliyorsunuz?” sorusuna ise, “Muhtemelen onanır! Yakınımdaki herkese ‘Hazır olun’ dedim.

Çok şükür ailemin, çocuklarımın gelecek kaygısı yok. ‘Bir 36 ay daha yat’ deseler girer yatarım. Ama bana bu tezgahı kuranlar sakın, ‘Aziz Yıldırım’ı içeri attık, rahatız’ demesinler. Vakti geldiğinde benim de anlatacaklarım, konuşacaklarım var. Ben mi içeride daha rahat dururum, onlar mı dışarıda o zaman görürüz!” diye cevap verdi.

Bu arada Aziz Yıldırım, önceki gece Todori Restoran’da 100 kişiye yemek verdi. Ersun Yanal’ın da katıldığı yemeğin son derece keyifli geçtiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor