Yılın ve İlk Devrenin Son Maçı

Ispartaspor bu hafta deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçı ile yılın son maçına çıkacak.

Yayınlanma:
Yılın ve İlk Devrenin Son Maçı

Ispartaspor bu hafta deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçı ile yılın son maçına çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Temsilcimiz Ispartaspor, 18 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

Oynadığı son maçlarda istediği puanı alamayan ancak güçlü bir tablo çizen Ispartaspor, Sivas’tan galibiyetle dönmek istiyor. Aynı zamanda yılın ve ilk yarının son maçı olacak olan Sivas Belediyespor maçı, pembe-yeşillilerin üst sıralara yerleşebilmesi önemli bir yer tutuyor.

Haftalık olarak düzenlenen basın toplantısında; Sivas Belediyespor maçının bir eşik maçı olduğunu, Sivas’a maçtan birkaç gün önce giderek antrenmanlara orada hazırlanacaklarını söyleyen Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; futbolculara da Sivas Belediyespor maçından sonra dinlenmeleri için izin vereceğini, yeni sezona sıkı çalışacaklarını belirtmişti.

Temsilcimiz 21 puanla 13. sırada, Sivas Belediyespor, 9 puanla 18. sırada yer alıyor. Sivas Belediyespor ise oynadığı son 5 maçta; 3 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşadı. (Umut Demiral)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor