Yine Kara Listedeyiz

Sağlık bakanlığı tarafından gerçekleştirilen piyasa denetiminde Isparta da kara listeye alındı.

Yayınlanma:
Yine Kara Listedeyiz

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Başkanlığı, 2012 yılının ilk yarısında tıbbi cihaz ve kozmetiklere yönelik çok sayıda piyasa gözetimi ve denetimi gerçekleştirmişti.

Bu denetimlere devam eden Sağlık bakanlığı, tıbbi cihaz ve kozmetiklerden kaynaklanan ölüm, kaza ve yaralanmaları, istenmeyen etkileri önlemek, insan, hayvan ve çevre sağlığını korumak amacıyla çeşitli firmalar tarafından piyasaya arz edilen ürünleri inceledi. Denetimler sonucu sakıncalı bulunan ürünler sağlık bakanlığı tarafından açıklandı.

Daha önce güvensiz bulunan 37 ürünü kaydeden Bakanlık, sağlıksız olduğu belirlenen 52 ürünü daha teşhir etti. Bu ürünler içerisinde Isparta da bulunan Gülnur Kozmetik Gül Özlü Saç Şampuan’da yer alıyor.
Sağlığa zararlı ürünler arasında tansiyon bilekliği, saç şampuanı, maskara ve masaj kremi de bulunuyor. Ürünler; Türkiye, Çin, Hindistan, Almanya, Avusturya çıkışlı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.