Yine Sokak Hayvanı... Yine Vurdumduymazlık!

Kamyon Ayağını Ezdi… Başkan Çöpe Attı… Vatandaş Veterinere Götürdü…

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2014 15:37
Yine Sokak Hayvanı... Yine Vurdumduymazlık!

...AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ...

Yine bir sokak hayvanı dramı… Bu defa adres Isparta’nın Sütçüler İlçesi… İddiaya göre; Belediye’ye ait bir araç tarafından ayağı ezilen 3,5 aylık bir sokak köpeği, “Ben ilgileneceğim” diyen Belediye Başkanı tarafından çöpe atıldı. Köpeği çöpten bulan vatandaşlar ise yaklaşık 100 kilometre yolu aşarak köpeği veterinere getirdi ve tedavi ettirdi.

İddiaya konu olan olay Isparta’nın Sütçüler ilçesinde yaşandı. 3,5 aylık olduğu öğrenilen bir sokak köpeğinin Sütçüler Belediyesi’ne ait bir kamyon tarafından ayağı ezildi. Hareket edemeyen köpek o anda olay yerinde olan Batuhan Dervişoğlu tarafından Sütçüler Belediyesi’ne bildirildi. İddiaya göre Belediye Başkanı Mustafa Üstün, “Ben ilgileneceğim. Birazdan zabıtalar gereğini yapar” dedi.

Ancak, Batuhan Dervişoğlu’nun dedesi Mehmet Hayri Dervişoğlu köpeğin çöplüğe atıldığını öğrendi. Torununu ve torununun bir arkadaşını da yanına alan dede Dervişoğlu talihsiz köpeği çöplükte buldu.
Köpek önce ilçe veterinerine götürüldü. İlçe veterineri tedaviyi tam anlamıyla yapamam deyince Dervişoğlu ailesi adeta bir insanlık dersi verircesine yaklaşık 100 kilometre yolu aşarak köpeği Isparta Veteriner Kliniği’ne getirdi.

Burada ayağının kırık olduğu anlaşılan köpek, tedavi edildi. Ayağı alçıya alınan köpek, 15 gün sonra Dervişoğlu ailesi tarafından yeniden kontrole getirilecek.

Editörün Notu: Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün’e ulaşmaya çalışan Ajans32 muhabiri hafta sonu olması dolayısıyla Başkan Üstüne ulaşamadı. Başkan Üstün’ün habere konu olan iddialara cevap hakkı olduğunu ve istediği taktirde cevap hakkını kullanabileceğini sorumlu yayıncılık anlaşımız gereği hatırlatırız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum