Yoldaş İktidarı Topa Tuttu

CHP'li Naci Yoldaş, seçimde umut dağıtanlar seçimlerden sonra eyyah kriz geliyor demeleri milleti uyutmaktır yorumunuyaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2011 12:19
Yoldaş İktidarı Topa Tuttu

İktidar Partisinin seçimler sırasında halktan birçok şeyi gizlediğini bunlarında her geçen gün teker teker ortaya çıktığını ifade eden yoldaş konuşmalarında şu görüşlere yer verdi; “seçime giderken halka istikrar sürsün, Türkiye büyüsün mesajları veren iktidar ekonominin güllük gülistanlık olduğu imajını yaratarak seçimlerden hemen sonrada imdat kriz geliyor herkes kendini kurtarsın şeklindeki şok açıklamaları AKP’nin bu güne kadar milleti nasıl uyuttuğunu bir göstergesindir.

Ak Partinin seçim öncesi halının altına süpürdükleri sadece bununla sınırlı değildir. Deniz Feneri ile işleyen hukuki sürecin seçimlere kadar bekletilip çözümün seçim sonrasına bırakılması veya yargı kararlarının bir süreliğine askıya alınması oldukça manidar bir durumdur.

İktidar partisinin vatandaş üzerinde infial olmasın diye pusuda beklettiği göz altıların seçim sonrasına bırakılması taktiği millete yapılan oyunlardan biridir. Sekiz ay süren teknik takipte Fenerbahçe Futbol Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer futbol yöneticilerinin göz altılarının bekletilmesi de Türk halkına ayrıca bir sürprizdir. Seçim öncesi ve sonrası cevapsız kalan sorulardan biride imralının talimatı ile ateşkes süreci başlatıp seçimlerin hemen ardından atış serbest organizasyonu hainlikten öte geniş bir planın göstergesidir.

Böyle bir dönemde kafalarda kalan en büyük soru işareti de şudur.
BTP’nin seçimlere kadar sessiz kalıp seçimden hemen sonra ilan ettiği özerklik pazarlığı kimler arasında yapılmıştır. Terör grupları, İmralı ve kandildeki çevrelerle hükümet arasında “tamam şimdilik sessiz kalalım seçimden sonra yeniden düzenlenecek Anayasa da işleri hallederiz” şeklinde bir pazarlık mı olmuştur? Buda ayrı bir muammadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.