Yusuf Erdoğan Süper Lig Kulüplerinin Radarına Girdi

Trabzonspor'da teknik direktörü Ersun Yanal'ın gözünden düşen Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna katmak için Süper Lig'den 4 kulübün yarıştığı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2017 18:43
Yusuf Erdoğan Süper Lig Kulüplerinin Radarına Girdi

 

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonunun ilk yarısında hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor’da düzenli forma giyen Yusuf Erdoğan, ikinci yarı transfer edilen futbolcular ve Yusuf Yazıcı'nın yükselen performansı sonucu kadroya girmekte zorlanarak teknik direktör Ersun Yanal'ın gözünden düşmüştü. Ligin ikinci yarısında yok denecek kadar az forma şansı bulan 24 yaşındaki oyuncu sezon sonu takımdan ayrılmayı kafasına koymuş ve gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağını yönetime iletmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından genç futbolcuyu kadrosuna katmak için Medipol Başakşehir, Kasımpaşa, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor’un yarıştığı öğrenildi. 

YUSUF AYRILIK İSTEĞİ YÖNETİM KANADINDA DEĞERLENDİRİLMEYE ALINDI

Trabzonspor'dan sezon sonu ayrılmayı kafasına koyan Yusuf Erdoğan'ın bu isteğini değerlendirmeye alan bordo-mavili yöneticiler, 24 yaşındaki futbolcu için henüz bir bonservis bedeli belirlemedi. Talipleri olan Yusuf'u satıp satmama konusunda kararsız olan Muharrem Usta ve kurmaylar genç futbolcuyu takasta kullanma seçeneğini de göz önünde bulunduruyor.

Bu sezon bordo-mavili formayla Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig’de 30 karşılaşmada 1327 dakika görev yapan Yusuf Erdoğan, bu müsabakalarda 4 gol atma başarısı gösterdi.

ERSUN YANAL YENİ YUSUF YAZICI'LARIN PEŞİNDE

Trabzonspor'da futbolun tek sorumlusu olan teknik direktör Ersun Yanal, alt yapıdan takıma kazandırdığı Yusuf Yazıcı gibi, yeni yıldızları takıma monte etmek için yoğun çaba harcıyor. Yanal'ın bu çabasındaki yeni gözdesinin ise Ayberk Kardaş olduğu öğrenildi. 18 yaşındaki savunma oyuncusunu yakından takip eden Ersun Yanal'ın, önümüzdeki sezon Ayberk Kardaş'a A takımda daha fazla forma vereceği tahmin ediliyor.

Pendikspor altyapısından yetişerek sezon başında bordo-mavili kulübe kazandırılan 1.95 boyundaki Ayberk Kardaş, U19 takımında 5, U21 takımında ise 4 maçta görev aldı, 1 de gol atma başarısı gösterdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.