Yusuf Erdoğan'dan ITSO'ya Ağır Eleştiri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan teşvik paketinde umduğunu bulamayan Isparta'da ITSO ile Süreyya Sadi Bilgiç arasında yaşanan gerginlik devam ederken, CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan'dan ilginç bir değerlendirme geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2012 15:27
Yusuf Erdoğan'dan ITSO'ya Ağır Eleştiri

ITSO’nun yaptığı ve daha öncede kamuoyuna yansıyan bir toplantıyı hatırlatan CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan “ITSO daha önce Isparta’nın sıkıntılarıyla ilgili bir toplantı düzenlemiş ve bu toplantıya sadece iktidar partisi milletvekillerini davet etmişti. O dönem ‘kanka’ olanlar, ne oldu da bu hale geldi anlamakta güçlük çekiyorum dedi.

YAĞCILIK YAPARAK HAK ALINMAZ
CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Artık insanlar, örgütler şunu anlamalı ki, şirin gözükmekle, yağcılık yaparak tavizler vermekle bir takım haklar alınamıyor. Çünkü haklar lütuf değildir. Hak olduğu için talep edilir. Gerekirse radikal eylemlerle de gündeme getirilir. Isparta’nın hakları gasp ediliyorsa gerekirse alanlara inilerek tepki gösterilir” dedi.

ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM
ITSO’nun daha önce Isparta milletveilleri ile bir toplantı yapıp Isparta’nın sorunlarını tartışmak yerine sadece iktidar partisinin milletvekillerini davet ederek haklı olan taleplerini o gün kaybettiğini ileri süren Erdoğan, “Şimdi soruyorum, o gün kanka olanlar teşvik açıklandıktan sonra neden kötü olmuştur. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum