Yusuf Ziya Günaydın Bir Markadır

Yusuf Ziya Günaydın Bir Markadır

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2018 10:21
Yusuf Ziya Günaydın Bir Markadır

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) birinci sıra milletvekili adayı olarak 24 Haziran’da seçimlere katılacak olan Hasan Basri Sönmez, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette konuşan MHP Isparta Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kendilerine her konuda her zaman destek verdiğini söyledi. Sönmez, “Türkiye’de değil, bence Avrupa’da başkanımız ve Isparta Belediyesi örnek alınmalıdır. Ankara’ya gittiğimde Isparta deyince bana direkt olarak Yusuf Ziya Günaydın diyorlar. Belediyecilikte bir marka olmuş. İnşallah başkanımızın Avrupa’da da belediyecilikte bir marka olacağına inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, Hasan Basri Sönmez’in genç, dinamik ve çalışkan bir işadamı olduğundan bahsetti. Günaydın, “Adaylıklarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. MHP’li bir milletvekili olarak çalışkanlığı ve temiz yürekliliğiyle Isparta ve Türkiye’mize önemli hizmetler vereceğine inanıyorum. Isparta’ya hizmet noktasında ortak çalışmalarımız olacaktır. Hasan Basri Beye şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.