Yusuf Ziya Günaydın: İçimde Bir Coşku Var

Yusuf Ziya Günaydın: İçimde Bir Coşku Var

Yayınlanma:
Yusuf Ziya Günaydın: İçimde Bir Coşku Var

Sosyal medyada platformunda açıklama yapan Isparta Belediyesi Eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin nasihat ve takdirlerini alarak aday adaylık başvurusu yaptığını açıkladı.

‘İçimde Bir Coşku Var’

Günaydın şu ifadelere yer verdi; ‘’Ankara’ya gider gitmez ilk işim Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanına gitmek oldu. Kendisinin yanına gittiğimde henüz bir kayıt veya müracaat etmemiştim. Kendisiyle görüşmemde niyetimi açıkladım, görüş ve arzularını aldım kendisinin ne düşündüğünü sordum. Genel Başkanımız Bahçeli bey güzel konulara girdi ve uzun bir sohbetimiz oldu. Kendisinin gerçekten konuşması ve sohbeti daha önceki konuşmalarımıza kıyasla daha farklı geçti, nasihatlerini aldım ve en sonunda kendisinden elbette aday olacaksın cevabını aldım. Bu cevabının ardından müsaadesini alarak aday adaylık başvurumuzu yaptım.

Son birkaç aydır çok telefon alıyorum, çok görüşmeler yapıyorum. Ben şunu gördüm ki işin içerisinde sevgi ortaya çıkıyor. Beni arayan herkes sevgi için arıyor. Bu görüşmelerin tümünde Isparta halkına böyle bir teveccühten dolayı bende aynı sevgi saygıyı onlara göstermek istiyorum. Kısmet olur aday olup seçimi kazanırsam, benim temel yapımda sevgi olacak. Mevlana’nın, Yunus Emre’nin görüşlerini benimsiyoruz, halka bunu yaşatmak istiyorum. Eğer kısmet olursa tabi ki büyük hizmet ve projelerimiz var. Eksik olan ve tamamlanamayan projelerimiz tamamlanacak. Çatısı sökülen ve parçalanıp atılan projelerimiz var bunlar Türk mimarisinin çağdaşlığına ait muhteşem projeler olduğunu bilim adamları söyledi. Bu projeler tamamlanacak. İnşallah Isparta’da bir güleryüz ve sevgi çerçevesinde bir belediyecilik kazandıracağız.

Şuanda gereğinden çok daha fazla olan bir personel sayısı var. Fakat mutluluk çerçevesi içinde personel verim gösteremiyor. Benim belediye başkanlığı yaptığım dönemde her personel en verimli halini veriyordu, tekrar göreve geldiğimizde her personel mutlu bir şekilde en iyi verimini verecek. İçimde büyük bir coşku var , güzellik var mutluyum. Aday Adaylık sürecinden adaylık sürecine geçersek yeni proje ve fikirlerimizi vatandaşlarımıza açıklayacağız. İnşallah memleket ve milletimize hayırlı uğurlu olur’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.