Yüzlerce Ağaç Katledildi

Çevre konusundaki duyarlılığı ile dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 100 bin fidanı toprakla buluşturmak için kolları sıvamıştı. Ancak, dikilen fidanların yüzlercesi kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kırıld

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2014 12:40
Yüzlerce Ağaç Katledildi

Yeşile verdiği önemi her fırsatta dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 100 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz sloganıyla başlattığı ağaçlandırma çalışmasında ciddi bir mesafe kaydetmişti.

Ancak, objektiflere yansıyan kareler bazı kişi ya da kişilerin yeşilden, ağaçtan duyduğu rahatsızlığı gözler önüne serdi. Isparta Belediyesi tarafından toprakla buluşturulan yüzlerce fidan kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kırılarak zarar verildi.



Bağlar Mahallesi çevresinde henüz yeni toprakla buluşan yüzlerce fidanın kırılması akıllara seçim öncesi olayın siyasi bir boyutu mu var? Sorularını getirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise “Yeşil sevdamızı, ağaç sevdamızı kimse engelleyemeyecek. Bu durum bize daha da kamçılar. Fidanlarımızı toprakla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum