Zabun İsim Vermeden Vali Oğuz'u Eleştirdi

Vali Memduh Oğuz'un İl Genel Meclisine iade ettiği Konteyner ev krizinde beklenmedik bir tepki'de İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun'dan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2013 09:49
Zabun İsim Vermeden Vali Oğuz'u Eleştirdi

Zabun İsim kullanmadı ama Vali Oğuz'a çok sert göndermelerde bulundu.

İşte Zabun'un o sözleri..

Onuncu aydan itibaren 11-12-01--02-03. ay yaklaşık 4 -5 ay gibi bir süre geçecek sorunu çözmeyeceksiniz daha sonra konu meclis gündemine gelecek meclis bunu gündeme alacak ve buna pratik bir çözüm oluşturacak ondan sonra kalkacaksınız bunu farklı yerlere çekeceksiniz.

Farklı şekillerde değerlendireceksiniz. Böyle bir mantık olabilir mi? Şimdiye kadar neden çözmediniz ilin mülki amirliği olarak? Onuncu aydan bu yana bu işi sürüncemede bırakıyorsunuz ! ondan sonra kalkıyorsunuz meclise iade ediyorsunuz.

O zaman meclise iade ediyorsanız ben bugün tekrar sordum arkadaşımıza (Muhammet ARABACI) bu güne kadar üretilmiş bir çözüm var mı? Halen çözülmüş değil.

Madem iade ediyorsunuz Isparta'nın menfeatine bu konteyner alanını tesbit etseydiniz aide ettiğiniz tarihten itibaren yine 15 gün geçmiş.

Neden çözümünü halen bulmuyorsunuz? O zamanda söyledik bu konteynerlerin her birinin maliyeti 5 bin lira 500 konteyner söz konusu, bunun toplam Isparta'ya geliri 2.5 milyon lira demektir neden bunu kullanıma sunmuyorsunuz? Niye çözüm üretmiyorsunuz? Gönense Gönen, başka bir yerse orası neden halen bir çözüm üretmiyorsunuz?'' şeklinde konuştu..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.