Zaferin Coşku Dolu Provası

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı''nın 90''ıncı yıl dönümünde yapılacak törenlerin provası yapıldı. Provalara vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2012 18:27
Zaferin Coşku Dolu Provası

Bu yıl 90. yılı kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın provası Hükümet Caddesi üzerinde yapıldı. Provada askeri birlikler, araçlar geçiş yaptı.

Provalar sırasında bazı güzergahlar trafiğe kapatıldı. Emniyet ekipleri de prova süresince güvenlik tedbirleri aldı. Provalara vatandaşların ilgisi büyük oldu.

VALİLİKLER TARAFINDAN KUTLANACAK

Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği'ne göre bu yıl ilk defa 30 Ağustos Zafer Bayramı Valilikler tarafından kutlanacak.

ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 08.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Vali Memduh Oğuz, tebrikleri kabul edecek. Tören geçişi Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirilecek. Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz halkın bayramını kutlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak şiirlere okunacak ardından resmi geçit töreni düzenlenecek. Kutlamalar akşam Valilik tarafından saat 21.00’da Barida Otel’de verilecek resepsiyonun ardından son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum