Zeytinburnu Belediye Başkanından MÜSİAD’a Ziyaret

Zeytinburnu Belediye Başkanından MÜSİAD’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2017 15:54
Zeytinburnu Belediye Başkanından MÜSİAD’a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesinin düzenlemiş olduğu Dost Meclisi toplantılarının son konuğu İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç oldu.  

MÜSİAD Isparta Şubesinin düzenlemiş olduğu Dost Meclisi toplantısı dernek binasında yapıldı.  Toplantı İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç ve MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Özkutlu, MÜSİAD Isparta Şubesi olarak İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç'ı ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başkan Özkutlu,  Zeytinburnu ilçesinin gündüz nüfusunun bir milyon, gece nüfusunun ise dörtyüz bin kişi olduğunu, 2015 yazından bu yana düzenlenen Çanakkale – Assos Yaz Kampında 2017 yılında 1000’e yakın öğrencinin Zeytinburnu Belediyesi tarafından ağırlandığını basından takip ettiklerini belirterek,  65 yaş üzeri maddi durumu elvermeyen, Zeytinburnu halkının doğa harikası Isparta ilinde Zeytinburnu Belediyesinin desteğiyle tatil yaptırılması önerisinde bulundu. 

Zeytinburnu ilçesindeki uygulamalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, bu sene Ekim ayında 14.'sü düzenlenecek Yöresel Günler Şölenine MÜSİAD Isparta üyelerini ve Isparta halkını davet etti. Aydın, gelecek yıl Isparta ilinin yöresel ürünlerini de görmek istediklerini, 65 yaş üzeri tatil projesini ise değerlendireceklerini ifade etti.  Başkan Özkutlu ise Yöresel Günler Şöleni’ne davetlerinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ederek gelecek sene Yöresel Günler Şöleninde Isparta olarak katılım noktasında gereken çalışmanın yapılacağını bildirdi.

Toplantı üyelerle tanışma ve soru cevap şeklinde devam etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Murat Aydın, MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Özkutlu ve üyelere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Toplantı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç ve beraberindeki heyet ertesi gün Sütçüler Beydilli köyü, Sütçüler ilçesi ve Çandır Yazılı Kanyon’u da gezdi. Yazılı Kanyon’a hayran kaldığını ifade eden Aydın, programın kısa olduğunu, askerliğini Isparta’da yaptığını fakat daha uzun süreli olarak ailecek tekrar geleceğini ifade etti. 

musiad1.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.