2 Ayrı Kazada 3 Ölü, 12 Yaralı

Meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2013 13:11
2 Ayrı Kazada 3 Ölü, 12 Yaralı

Antalya'dan Isparta yönüne giden Yakup Çayır yönetimindeki 32 LF 488 plakalı minibüs, saat 04.00 sıralarında Ağlasun Kavşağı'nda yön tabelası direğine çarptı. Kazada Yakup Çayır (76), Ayşe Çayır (74) sürücü Yakup Çayır (21), Fatma Çayır (48) Şükrü Çayır (55), Ecrin Kevser Uludoğan (4), Nuray Uludoğan (29), Gülnur Uludoğan (11), Fatma Efsa Uludoğan (2) ve İbrahim Uludoğan (37) yaralandı. Yaralılardan Yakup Çayır ve Ayşe Çayır hastanede müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Tedavileri devam eden yaralılardan Fatma Ersa Uludağ ve Fatma Çayır'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

GELİN- DAMAT YARALANDI
Bucak'taki diğer bir kaza ise dün akşam saatlerinde meydana geldi. Üzümlübel Köyü'nden Bucak yönüne giden İsa Sağlam yönetimindeki 15 EF 151 plakalı otomobil, ön sol lastiğinin patlaması nedeniyle takla atarak dereye uçtu.

Kazada, camdan fırlayarak otomobilin altında kalan Beyza Öğütçü (13), Nermin Evcil (27), Hatice Sezgin (16), Nazire Evcil (29) ve İsa Sağlam (30) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Bucak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Aracın altında kalarak ağır yaralanan Beyza Öğütçü, hastanedeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

İsa Sağlam ve Nazire Evcil'in Üzümlübel Köyü'nde dün akşam yapılacak düğünleri öncesinde Bucak'a kuaföre gitmek için yola çıktıkları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.