5 Günde 19 Olay Aydınlatıldı

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince faili meçhul olaylar aydınlatılmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2014 11:59
5 Günde 19 Olay Aydınlatıldı

İl Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan Caner Tayfur'un talimatları doğrultusunda çok sayıda hırsızlıktan aranan şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk ediliyor. Son 5 gün içinde ise 19 olay aydınlatılırken çok sayıda kişi ise yakalandı.

OLAY 1
Antalya'dan çalındığı iddia edilen 07.. plakalı Ford Connect marka otomobil, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Isparta Sav Kasabası girişinde durduruldu. A.T. isimli şahsın çaldığı belirlenirken, otomobil sahibine teslim edilirken, mahkemeye çıkartılan A.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.T'nin diğer bi suçtan dolayı arandığı da tespit edildi.

OLAY 2
Davraz Mahallesi'nde bir büfeden çok sayıda sigara hırsızlığı yapan 2 kişi parmak izinden yola çıkarak tespit edildi. Şüpheli A.M.K, ve A.A. yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY 3
Yedişehitler Mahallesi'nde bir internet kafede cep telefonu hırsızlığına karışan şüpheli S.T. gözaltına alındı. Telefon sahibine teslim edilirken S.T. ise adliyeye sevk edildi.

OLAY 4
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda ise çeşitli suçlardan 5 yıl 4 ay hapis cezası olan F.A. yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

OLAY 5
Basit yaralama suçundan aranan, H.Y. yakalanarak cezaevine teslim edildi.

OLAY 6
Yaralama suçundan aranan O.Ö. yakalanarak cezaevine teslim edildi.

OLAY 7
Sanayi Karakolu Amirliği'nce 4 ayrı suçtan aranan 4 kişi yakalandı. Yapılan sorgularının ardından Adliyeye teslim edildi.

OLAY 8
Gülistan Polis Merkezi Amirliği'nce 8 ayrı suçtan aranan 10 şüpheli yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ