7 Kişi Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince dolandırıcılık, fuhuş ve hırsızlık suçlarından aranan şahıslar yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2014 19:41
7 Kişi Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince dolandırıcılık, fuhuş ve hırsızlık suçlarından aranan şahıslar yakalandı.

DOLANDIRICILAR YAKALANDI
ISPARTA'DA dolandırıcılık suçundan aranan 2 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre Yedişehitler Mahallesi'nde dolandırıcılık suçundan aranan D.M. ve K.M. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.

FUHUŞTAN 3 KİŞİ YAKALANDI
Kutlubey Mahallesi'nde bir evde fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, 1 kişi fuhuşa yer temini etmek ve imkan sağlamaktan diğer 2 kişi ise fuhuş yapmaktan gözaltına alındı.

MOTOSİKLET HIRSIZI YAKALANDI
Hanife Sultan Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili olarak M.D. isimli şahıs yakalandı. M.D. yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İŞYERİ HIRSIZLIĞINDAN GÖZALTINA ALINDI
Cumhuriyet Caddesi'nde bir işyerinden hırsızlık gerçekleştiren A.E. yakalandı. A.E. yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.