Ağzına ve Hayalarına Ateş Ettim

Yalvaç İlçesi'nde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i tüfekle öldürdükten sonra başını keserek köy meydanına atan Nevin Yıldırım, 9 ay sonra olay yerinde cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2013 23:00
Ağzına ve Hayalarına Ateş Ettim

Yalvaç'a bağlı Koruyaka Köyü'nde geçen yıl 28 Ağustos gecesi, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü 3 çocuk babası Nurettin Gider'i av tüfeğiyle öldürdükten sonra bıçakla başını gövdesinden ayırıp, 300 metre ilerideki köy meydanına, "Namusuma dil uzatanın kellesi" diyerek atan Nevin Yıldırım'a, cinayetten 9 ay sonra keşif yaptırıldı.

Isparta Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde tutuklu bulunan Nevin Yıldırım, cezaevi nakil aracı ile saat 11.00 sıralarında köyüne getirildi. Jandarmanın yoğun güvenliği altında cinayetin işlendiği eve getirilen Nevin Yıldırım'ın yanına, görevliler dışında kimse yaklaştırılmadı. Savcılık basın mensuplarının görüntü almasına da izin vermedi.

Olay yerinde cinayetin işlendiği günü anlatan Nevin Yıldırım'ın sık sık çevreye göz attığı ve 200 metre kadar ileriden kendisini izleyen anne ve kız kardeşini görmeye çalıştığı gözlendi. Cinayetin işlendiği suç aleti otomatik av tüfeği de olay yerine getirilerek, Nevin Yıldırım'a nereden ve nasıl ateş ettiği soruldu. Tüfeği eline alan Yıldırım, Nurettin Gider'in çıktığı dama çıkarılan jandarma erine nişan alarak, nasıl ateş ettiğini gösterdi. Nevin Yıldırım, olaydan 1 ay sonra ateşe verilmesi sonucu sadece duvarları kalan evini de ilk kez görmüş oldu.

Nurettin Gider'in yaralandıktan sonra düştüğü yeri de gösteren Nevin Yıldırım, son mermileri Nurettin Gider'in cinsel organı ve ağzına sıktığını anlattı. Savcının neden özellikle hayalarına ve ağzına nişan aldığını sorması üzerine Nevin Yıldırım'ın, ağlayarak, "'Başıma ne geldiyse senin bu organın yüzünden geldi' diyerek hayalarına, bana çok yalanlar söylediği için de ağzına sıktım" dediği öğrenildi.

Daha sonra Nurettin Gider'in başının gövdesinden ayrıldığı alana indirilen Nevin Yıldırım, burada da Gider'in başını nasıl kestiğini anlattı.
Keşif sırasında Nevin Yıldırım'ın kayınvalidesi Aysel Yıldırım, kayınpederi Zeki Yıldırım ve kayınbiraderi Hasan Hüseyin Yıldırım da hazır bulundu. Ancak jandarma aracından inmelerine izin verilmeyen 3 kişi, Nevin Yıldırım nakil aracına alındıktan sonra olay yerine getirildi.

Nurettin Arkan / DHA / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.