Antalya'da Sel Felaketi!

Antalya'da akşam etkili olmaya başlayan sağanak, gece şiddetini artırdı. Aşırı yağışlar sonrası bazı mahallelerde sel ve su baskınları yaşandı. Yoğun yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Yayınlanma:
Antalya'da Sel Felaketi!

Antalya'da akşam saatlerinde başlayan saatteki hızı 80 kilometreye ulaşan fırtına ile birlikte sağanak yağış felakete dönüştü.

Kentte yaşanan hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle; merkez 5 merkez Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde okullar 1 gün süreyle eğitime ara verildi.

Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Bunların yanında valilik kamu kurumlarında çalışan 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılacağını belirterek, "Antalya merkez ilçelerinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevleri olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün süre ile tatil edilmiştir." dedi.

Antalya'da akşam etkili olmaya başlayan sağanak, gece şiddetini artırdı. Yoğun yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken, yola çıkan sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.Kent merkezindeki bazı alt geçitlerde su ile doldu, yağış nedeniyle bazı bölgelerde ulaşımda aksamalar yaşandı. Bölgede ekiplerin çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkiye