Arda Galatasaray'da Kalacak MI?

Yönetim, Kaptan'ın gitmemesi için ince ayar yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2011 21:31
Arda Galatasaray'da Kalacak MI?

Galatasaray'da Arda-Terim görüşmedi. Bodrum'a tatile giden Arda'nın yıllık ücreti 2 milyon eurodan 2.5'a çıkartılacak

Akşam gazetesinin haberine göre, Galatasaray'da Arda Turan bilmecesi çözülemedi ancak yol haritası da belli oldu. A Milli futbolcu Belçika maçından döndükten sonra pazar günü tatile çıktı. Yıldız oyuncunun transferi ile ilgili bilmece ise çözülmedi, ancak mutlu son yakın gibi!

Fatih Terim, Romanya turunda olduğu için Arda görüşmesi gerçekleşmedi. Terim, pazar günü döndü, dün de Florya'da yoğun bir mesai yaşadı. Ancak Arda'nın tatile çıkması nedeniyle görüşme gerçekleşmedi. Peki Arda kalacak mı?

Milli yıldızın kalması için yönetim ince bir plan hazırladı. Plan ise 2009'da yıllık alacağı 2 milyon euro garanti paraya zam yapmak. 2 milyon artı maç başılarla yıllık ücreti 2.5 milyonu bulan genç yıldıza yapılacak zamla yeni sezondaki ücretinin 3 milyon euroyu bulması sağlanacak. Arda, tamamen duygusal olan bu sebepten dolayı Cimbom'da kalabilir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.