Ayakkabı İzinden Yakaladılar

Bir iş yerindeki kasadan hırsızlık yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan üç zanlıdan birinin ayakkabı izinin, hırsızlığın gerçekleştiği yerden alınan izlerle aynı olduğu tespit edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2013 11:09
Ayakkabı İzinden Yakaladılar

Isparta'daki bir iş yerinden kasa hırsızlığı yaptığı öne sürülen üç zanlı, kaçtıkları kiralık aracın GPS bilgileri takip edilerek İstanbul'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Davraz Mahallesi'ndeki bir iş yerindeki kasadan para ve çek çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. İş yerinin çevresindeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen zanlıların içinde bulunduğu otomobili takibe aldı.

Aracın Antalya'daki bir iş yerinden kiralandığı belirlendi. Zanlıların bu otomobili bıraktıktan sonra başka bir araç daha kiralayarak Antalya'dan ayrıldıklarını öğrendi.

Kiralanan aracın GPS bilgilerini inceleyen polis, zanlıların İstanbul'a gittiğini belirledi. İstanbul'da bir iş yerine düzenledikleri operasyonda, M.Y, M.A. ve İ.D. gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde yapılan aramada, çalıntı olduğu belirlenen 5 bin dolar, 110 çek ile iş yeri sahibine ait iki pasaport ele geçirildi.

Öte yandan, hırsızlığın gerçekleştiği iş yerinden alınan ayakkabı izi örneklerinin, şüphelilerden M.Y'ninki ile aynı olduğu tespit edildi. Isparta'ya getirilen zanlıların sorgulamasının sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum