Başkan Atakan Yazgan’dan Önemli Mesajlar: Mimarlar Odasıyla Uyumlu Bir Belediye

Başkan Atakan Yazgan’dan Önemli Mesajlar: Mimarlar Odasıyla Uyumlu Bir Belediye

Yayınlanma:
Başkan Atakan Yazgan’dan Önemli Mesajlar: Mimarlar Odasıyla Uyumlu Bir Belediye

Isparta Mimarlar Odasını ziyaret eden Atakan Yazgan, Oda Başkanı Sayın Caner Ataseven ve yöneticileriyle istişarelerde bulundu. Başkan Yazgan; “Mimar Odasının çalışmaları göz ardı edilemez, belediye başkanlığını kazanırsak uyumla çalışmaya her zaman hazır olacağını belirtti.” İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Takmaz ve Hasan Büyükçam ile birlikte gerçekleştirilen program yoğun katılımlı olarak gerçekleşti.

mimarlar-odasii-yazgan-2.jpg

6 Şubat Depreminin Yaraları Halen Sarılamadı

Atakan Yazgan, 6 Şubat Depreminden halen ders çıkarmış değiliz. Üstelik yaralarını da tam olarak saramadık. 130.000 kişinin vefat ettiğini dile getirenler vaat ettiklerini halen yapamadılar. Üstelik genel yönetim – yerel yönetim mesajı vererek halkı tehdit etmeye devam etmektedirler. Böyle bir zamanda bile bu şekilde davranan anlayışa karşı mücadelemiz her zaman sürecektir.

Sayın Atakan Yazgan, 6 Şubat Depreminde vefat eden vatandaşlara yüce Allah’tan rahmet diledi ve Mimar Sinan Camii meydanında “ruhları için helva ikramında bulundu”.

mimarlar-odasii-yazgan-1.jpg

Isparta’nın Yapı Stoğu Yok

Atakan Yazgan, “Isparta’nın halen yapı stoğu çıkarılamadığını biliyoruz. Belediye üzerine düşen görevleri ihmal etmeye devam ediyor. “Kentsen Dönüşüm” konusunda biz yol haritasını birlikte çıkaracağız. Kentsel dönüşüm bizim önceliğimizdir” ifadelerinde bulundu.

Salı Pazarı Esnafı “Atakan Yazgan” dedi

Atakan Yazgan Salı pazarında “Pazar esnaflarına -işler nasıl- diyerek sorduğumuzda esnaf dert yanıyor. Halkımız kan ağlıyor.” İfadelerinde bulundu. Başkan Yazgan’ı görenler fotoğraf çektirmek için yoğun ilgi gösterdi. Başkan Yazgan “Az kaldı, Martın Sonu Bahar” ifadelerinde bulundu.

Yazgan’dan Sav’a Ziyaret

Atakan Yazgan SAV Kasabasında da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yazgan; “Isparta’nın her yeri her alanı bizim için önemli, merkeze yakın uzak her yere her zaman destek olacağız” ifadelerinde bulundu.

Depremzede Ruhları İçin Helva İkramı

mimarlar-odasi-yazgannnn.jpg

6 Şubat Depreminde vefat eden vatandaşlarımızın ruhları için “helva ikramı”nda bulunan Yazgan, depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Isparta’yı olası bir depreme hazırlayacağız. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Başkan Atakan Yazgan Miraç Kandilini Kutladı

Atakan Yazgan; Günün anlam ve önemine binaen Miraç Kandilimiz kutlu olsun. Allah bu millete büyük acılar yaşatmasın. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun. Tüm islam aleminin bu özel gününü yürekten kutlarım. Miraç Kandiliniz mübarek olsun” ifadelerinde bulundu.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.