Belediyeden 700 kişiye Ramazan Yardımı

Isparta Belediyesi Ramazan ayında, kurumda kayıtlı yardıma muhtaç yaklaşık 700 kişiyi unutmadı. Belediye, muhtaç kimselere en az 100 TL olmak üzere yardımda bulundu. Yardımlar, kişilerin hesabına yatırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2013 13:38
Belediyeden 700 kişiye Ramazan Yardımı

Isparta Belediyesi, bu Ramazan’da da yardıma muhtaç kişileri unutmadı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatıyla Zabıta tarafından, muhtaç oldukları bizzat belirlenmiş yaklaşık 700 kişiye Ramazan yardımında bulunuldu.

Başkan Günaydın, her Ramazan olduğu gibi bu yılda fakir fukaranın gözetildiğini belirterek, yardımların istismar edilmemesine özen gösterdiklerini söyledi.

Özellikle gıda paketlerinin gece dağıtıldığına dikkat çeken Başkan Günaydın, “Yardımlarımızın gece dağıtılmasının ayrı bir önemi bulunuyor. Veren el ile alan elin kesinlikle görünmesini istemiyoruz. Vereceğiniz bir hediyeyi ya da yardımı göstermenin hiçbir anlamı yok” diye konuştu.

Bu Ramazan ayında, muhtaç ailelere maddi durumlarına göre en az 100 TL olmak üzere para yardımında bulunulduğunu kaydeden Başkan Günaydın, maddi yardımların kişilerin banka hesabına yatırıldığını açıkladı.
Başkan Günaydın, Ramazan ayı boyunca Isparta Belediyesi yemekhanesinde de gruplar halinde maddi durumu yetersiz kimselere iftar verileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum