Beton Mikseri ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Beton Mikseri ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2014 22:08
Beton Mikseri ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Isparta – Afyonkarahisar Karayolu’nun 14. kilometresinde TIR'la kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

Isparta’dan Afyonkarahisar istikametine seyreden Hasan Tenekeci yönetimindeki 32 HS 068 plakalı TIR, Senirce ayrımından karayoluna çıkan Niyazi Kuş idaresindeki 32 PE 253 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan kayonet şarampole yuvarlanırken, TIR da orta refüje çıktıktan sonra durabildi. Feci kazada otomobil sürücüsü Niyazi Kuş olay yerinde feci şekilde can verirken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Ercan Derebek de ağır yaralandı.

Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, ağır yaralı Ercan Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra kaza yerine gelen Niyazi Kuş’un ailesi, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Öte yandan kazada ağır yaralanan Derebek’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ve Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. HABER: Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ