“Biz İşçilerle Uğraşmaya Değil, Hizmet Yapmaya Geliyoruz”

“Biz İşçilerle Uğraşmaya Değil, Hizmet Yapmaya Geliyoruz”

Yayınlanma:
“Biz İşçilerle Uğraşmaya Değil, Hizmet Yapmaya Geliyoruz”

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural düzenlediği basın toplantısında seçildiği takdirde hiçbir belediye işçisini işten çıkarma diye bir düşüncelerinin olmayacağını belirterek, “Belediye işçisi rahat olsun, biz onlarla uğraşmaya değil hizmet yapmaya geliyoruz” dedi.

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına düzenlediği kahvaltı programında hem soruları yanıtladı hem de projelerine ilişkin bilgiler verdi.

biz-iscilerle-ugrasmaya-degil-hizmet-yapmaya-geliyoruz-1.jpg

SAHADA ISPARTA’NIN SAHİPSİZ OLDUĞUNU GÖRDÜK…

Tural,, gazetecilerin sahadaki izlenimlerine ilişkin sorusu üzerine, “Sahada maalesef Isparta’nın sahipsiz olduğunu gördük. Verilen sözlerin tutulmadığını gördük, bu durumu her gittiğimiz yerde gördük” dedi.

BELEDİYE İŞÇİLERİ İLE UĞRAŞMAYACAĞIZ

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, kendisi ile ilgili çıkarılan göreve geldiğinde Belediyeden işçi çıkartacağı yönündeki söylentilerin de asılsız olduğunu belirterek, “Belediye işçisi rahat olsun, biz Belediyeye işçilerle uğraşmaya gelmiyoruz, hizmet yapmaya geliyoruz.

Üstelik biz işçilerimizin tüm sosyal haklarını da vereceğiz. Ben yöneticilik hayatımda hep asgari ücretin üstünde personel çalıştırdım, Belediye de de işçilerimize asgari ücretin üstünde maaş vereceğiz, hiç kimse merak etmesin. İşçilerimize verilmemiş sosyal haklarını da biz vereceğiz. Yüz kızartıcı bir suçu olmadıktan sonra hiçbir işçimizi işten çıkarmayız” dedi.

biz-iscilerle-ugrasmaya-degil-hizmet-yapmaya-geliyoruz-2.jpg

ISPARTASPOR’UN SABİT BİR GELİR KAYNAĞI OLACAK

Tural, basın toplantısında projelerine ilişkin de bilgiler verdi. Halen 2. Ligde mücadele eden Ispartaspor’un süper ligde mücadele edebilmesi için Belediye olarak her türlü katkıyı yapacaklarını ve en önemlisi de Ispartaspor’un bir akarının olması noktasında önemli bir gelir kaynağına kavuşturacaklarını belirten Tural, böylece Ispartaspor’un hiçbir kişi ve kuruluşa muhtaç olmayacağını kaydetti.

ULAŞIM MASTER PLANINI ÜÇ ÜNİVERSİTEMİZİN DEĞERLİ HOCALARINA HAZIRLATIYORUZ

Isparta’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve buna göre de birçok projelerinin bulunduğunu belirten Tural, projeleri sırası geldikçe seçim sürecinde açıklayacaklarını kaydederek birkaç projesini de basınla paylaştı. Isparta’nın en önemli sorununun ulaşım ve trafik sorunu olduğuna dikkat çeken Tural, “BU konuda üç Üniversitemizin değerli hocaları tarafından şuanda ulaşım master planını hazırlatıyoruz, sanıyorum önümüzdeki hafta tamamlanacak. O projeyi göreve seçilirsek inşallah hayata geçireceğiz ve Isparta’nın ulaşım sorununu çözmüş olacağız” dedi.

biz-iscilerle-ugrasmaya-degil-hizmet-yapmaya-geliyoruz-3.jpg

BELEDİYE HİZMET BİNASINI ŞEHİR DIŞINA ÇIKARACAĞIZ

Göreve geldiklerinde Isparta Belediye hizmet binasını şehir dışına çıkaracaklarını, tüm birimleri birarada bulunduran kompleks şeklinde bir bina yapacaklarını ve bunun içinde Belediyenin çeşitli birimlerinin bulunacağını kaydeden Tural, ayrıca Belediye hizmet binası inşa edeceklerini ve bunun yeri olarak Kolçeliğin oradaki fuar alanı olarak belirlenen alanı düşündüklerini söyledi.

TOPLU KONUT SORUNUNA BELMAŞ ÖRNEĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta’nın toplu konut sorununun çözümü noktasında mevcut yerel yöneticilerin vaktiyle üç-beş bin toplu konut sözü verdiğini ama bunların hiç yerine getirilemediğini belirterek, “Toplu konut sorununu kooperatifleşme suretiyle çözeceğiz, Bunu geçmişte Belmaş başarıyla yerine getirdi ve Belmaş sayesinde binlerce kişi konut sahibi oldu. Belmaşı canlandıracağız” dedi

ISPARTA’YA ULUSLAR ARASI STADYUM KAZANDIRACAĞIZ

Tural, Isparta’nın mevcut stadının hem şehrin ortasında hem de yetersiz kaldığını belirterek, Isparta’ya uluslar arası standartlarda bir stadyum kazandıracaklarının sözünü verdi.

biz-iscilerle-ugrasmaya-degil-hizmet-yapmaya-geliyoruz-4.jpg

55 BİN M2’LİK ALANI PEŞKEŞ ÇEKTİLER

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta Belediyesinin esasında zengin bir belediye olduğunu, gayrimenkullerinin çok olduğunu belirterek, “Ancak tabi şimdi durum nasıl bilemiyoruz, ama şunu açıkça söylemekte yarar var. Ticaret Kültür Merkezinin bulunduğu alan peşkeş çekildi. Biz yapılsın dedik satılsın demedik. Maalesef 55 bin m2 lik alan peşkeş çekilmiştir, Nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağız” dedi.

Tural, Isparta’yı bir sağlık turizm merkezi haline getireceklerini, karavan park projesini de hayata geçireceklerini ifade etti. Tural, Isparta’ya ayrıca modern ve çok büyük bir Cumhuriyet kütüphanesi kazandıracaklarının da sözünü verdi. Tural, tüm başkan adaylarına başarılar diledi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum