Boğuşurken Tüfek Patladı

Amcası Mustafa Çetinkaya'yı tüfekle vurarak ölümüne neden olan daha sonrada Jandarmaya teslim olan Ümit Çetinkaya mahkemede 'Boğuşma esnasında tüfek patladı' dedi. Sanık tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2013 16:31
Boğuşurken Tüfek Patladı

Taşevi köyünde önceki akşam köy kahvesi önünde oturan amcası Mustafa Çetinkaya’yı pompalı tüfekle vurarak ölümüne neden olan Ümit Çetinkaya çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Olaydan sonra İlçe Jandarma Komutanlığına gelerek teslim olan ve suçunu itiraf eden Ümit Çetinkaya avukatı aracılığı ile Jandarmada susma hakkını kullanacağını belirterek ifade vermedi. Sabah saatlerinde Adliyeye çıkarılan sanık Savcılıkta ifadesi alındıktan sonra tutuklanma talebiyle öğle saatlerinde nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Oldukça moralsiz ve bitkin görünen Ümit Çetinkaya çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf ederek tutuklandı. Sanık mahkemede verdiği ifadesinde köye ev yapmak istediğini bunun için Hoyran Sulama Birliği Kooperatif Başkanı olan muhtar amcası Mustafa Çetinkaya’dan kepçe istediğini ancak kendisinin sürekli oyalayarak vermediğini iddia ettiği öğrenildi.

Olay günü bahçeden döndüğü sırada Mustafa Çetinkaya ile köy kahvesi önünde karşılaştıklarını muhtarın yine kendisine küfür ederek ‘Size kepçe filan yok’ dediğini bunun üzerine aralarında tartışma çıktığını ve yanında olan tüfeğin boğuşma esnasında patladığını ileri sürdü.

Görgü tanıkları ise sanığın aksine Ümit Çetinkaya’nın silahı evden alıp geldiğini mahkemede beyan ettikleri öğrenildi. Sanık yapılan duruşmanın ardından tutuklanarak Yalvaç Kapalı Ceza ve Tevkif evine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum