Bu Habere Şaşırmayacaksınız!

Çünür'de Fuhuş Operasyonu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2016 14:39
Bu Habere Şaşırmayacaksınız!

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Çünür Mahallesinde bir Aparta fuhuş yapıldığı ihbarlarını değerlendirmeye alan Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerimiz tarafından, belirtilen apart çevresinde yapılan takip sonucu gece geç saatlerde apartan ayrılarak bir araca bindikleri görülen şahıslar görülmüştür.

Ekiplerimiz tarafından araç durdurularak şahıslarla görüşülmüş, şahısların para karşılığı aparta bulunan iki bayanla ilişkiye girdiklerini beyan etmeleri üzerine, aparta bulunan T.B. ve H.E. isimli bayanlar ile H.E., H.H.A. ve M.S. isimli şahısların beyanları alınarak yasal işlem yapılmıştır.

Beyanları alınan bayan şahısların aldıkları paradan apart sahibi M.Z. isimli şahsa para verdiklerini belirtmeleri üzerine M.Z. isimli şahıs hakkında da “Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Zorlama” suçlarından yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Konu ile ilgili olarak bahsi geçen apartın kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum