Bursluluk Sınavına Rekor Başvuru: Tamtürk Ve Ekibi Başardı

Bursluluk Sınavına Rekor Başvuru: Tamtürk Ve Ekibi Başardı

Yayınlanma:
Bursluluk Sınavına Rekor Başvuru: Tamtürk Ve Ekibi Başardı

Kamil Tamtürk'ün liderliğinde başlayan Isparta'daki Doğa Koleji'nde gerçekleşen değişim sonuç vermeye başladı.

13 – 14 Ocak 2024'te Isparta Doğa Koleji'nde yapılan, Lisanslı Okullar Bölge Koordinatörü Serkan Çelik'in de katılımıyla gerçekleşen bursluluk sınavına gösterilen ilgi rekor seviyelere ulaştı, bu da kolejin 2024 yılına girerken gösterdiği büyük değişimin bir göstergesi.

Öğrenciler, öğretmenler mutlu, eğitim ve öğretim başarılı ve güçlü ve veliler okula olan güvenlerini her fırsatta dile getiriyorlar.

Bu dönüşüm, Doğa Koleji'nin benzersiz eğitim modelinin ve 'Geleceğin Doğası' mottosunun bir kanıtı olarak öne çıkıyor. Kamil Tamtürk, bu inancı öğrencilere, öğretmenlere, ailelere ve şimdi de tüm şehre gösterdi. Gecesini gündüzüne katarak okul için çalışan Tamtürk ve Doğa ailesinin bu adanmışlığı, kolejin sadece güçlü fiziksel yapısını değil, aynı zamanda topluluk ruhunu ve eğitim anlayışını da Geleceğin Doğa’sına taşımış oldu."

gazete-banner.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.