Çaldığı Motosikletin Üzerinde Yakalandı

Isparta’da önceki gün ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Devriye gezen polisler şüphelendikleri motosiklet sürücüsünü durdurdu. Dosya tespiti sonrası telefonla aranan motor sahibi derin bir nefes aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2013 11:41
Çaldığı Motosikletin Üzerinde Yakalandı

Çaldığı motosiklet ile şehir turuna çıkan hırsız yakayı hemen ele verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli devriye ekipleri hal ve hareketlerinden şüphelendiği motosiklet sürücüsünü durdurdu.

Motosikletin dosya bilgilerini inceleten polisler ilk önce çalıntı ihbarı olmadığı öğrendiler. Durumundan şüphelendikleri motosiklet sürücüsü D.Ö’yü bekleten emniyet güçleri dosya bilgilerinden motosikletin gerçek sahibinin telefon numarasına ulaştılar.

Telefon ile motosikletin sahibi arayan polisler, motorun yerinde olup olmadığını sordular. Motosiklet sahibinin, motorunun ikametinin önünde olduğunu belirtmesi polisler kontrol etmesini istedi.

Hemen motorunun olduğu alana giden vatandaş, vasıtasının yerinde olmadığını gördü. Mağdur vatandaş ise olay yerine çağırılarak motosikleti teslim edildi. Motosikleti çaldığı iddia edilen D.Ö ise yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ