Çobanı Sırtından ve Yüzünden Vurmuşlar

Yalvaç İlçesinde çoban 65 yaşındaki Remzi Nohutçu, sırtından ve yüzünden ateşli silahla vurularak öldürüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2013 15:41
Çobanı Sırtından ve Yüzünden Vurmuşlar

Yalvaç'ta çobanlık yapan 3 çocuk babası Remzi Nohutçu, dün koyun sürüsünü otlatmaya çıktı. Sürü çobansız dönerken, Remzi Nohutçu'nun ailesi arama çalışması başlattı. Remzi Nohutçu'nun cansız bedeni, saat 14.00 sıralarında Salur Mahallesi Akyel mevkiinde oğlu Mustafa Nohutçu tarafından bulundu.

AKŞAMDAN BU YANA HABER ALAMADILAR
Görgü tanıklarının ifadelerine göre şahısın kendisine ait koyunları otlatmak üzere Pazartesi öğleden sonra araziye çıktığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı bildirildi. Koyunların sahipsiz şekilde eve gelmelerinden şüphe duyan oğlunun babasını aramak üzere araziye çıkması sonucu ortaya çıkan olayda şahısın ateşli silahla vurulma sonucu öldüğü ileri sürüldü.

POLİSİ ARADI
Babasını cansız durumda bulan Mustafa Nohutcu’nun hemen durumu polise ve yakınlarına bildirdiği haber verildi. Polis ihbar üzerine olay yerine gelerek gerekli çalışmaları başlattı. Nöbetçi Savcı gerekli deliller toplandıktan sonra otopsi yapılmak üzere cenazenin Devlet Hastanesi morguna kaldırılması talimatını verdi. Cenaze daha sonra morga kaldırılarak burada nöbetçi savcı ve doktor tarafından yapılan otopsinin ardından daha ayrıntılı rapor alınması için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

POLİS GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRMA BAŞLATTI
Ölü olarak bulunan ve muhtemelen ateşli silahla vurularak öldürülen şahısı kim ya da kimlerin öldürdüğü konusunda polis geniş çaplı bir araştırma başlattı. Ölen şahısın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.