Darısı Başımıza!

Darısı Başımıza!

Yayınlanma:
Darısı Başımıza!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili yapılacakları tek tek anlattı. Kurum, hayata geçirilecek olan bakım alanları, kısırlaştırma ve sahiplendirme yöntemleriyle sorunun çözüme kavuşacağını ve sokakta başıboş tek bir tane bile köpek kalmayacağını vurguladı.

Kurum’un bu açıklamaları her kesim tarafından takdir alırken vatandaşlar aynı uygulamayı Isparta Belediyesinin de uygulamasını istiyor.

Hemen hemen her mahallede bulunan başı boş sokak hayvanları sadece çocuklara değil her yaştaki insanlara korku salıyor. Özellikle Mehmet Tönge ve Ayazmana mahallesinde bulunan sokak köpekleri büyük bir tehdit oluşturuyor.

Sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve zarar verme olaylarının önlenmesi için çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konudaki hassasiyeti, Isparta Belediyesi tarafından henüz yeterince karşılık bulmamış gibi görünüyor.

İnsanların güvenliğini tehlikeye atan başıboş sokak hayvanlarıyla mücadelede, Isparta Belediyesi'nin Cumhurbaşkanının çağrısına uyarak etkin ve sürdürülebilir çözümler üretmesi bekleniyor.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.