DMD Kas Hastası Çağlar Yardım Bekliyor

DMD Kas Hastası Çağlar Yardım Bekliyor: Yardım Edilirse Üniversiteyi Bitirecek

Yayınlanma:
DMD Kas Hastası Çağlar Yardım Bekliyor

Yıllardır DMD kas hastası olan ve bu amansız hastalığı yenmek için annesi ile birlikte insanüstü gayret sarf eden Çağlar Özyiğit diğer yandan hayata dört elle sarılıyor.

Ortaokul, lise tahsilini dışarıdan bitirdikten sonra üniversite sınavına girerek başarılı olan ve halen Radyo TV bölümünde açık öğretimden öğrenimine devam eden Çağlar Özyiğit göz temaslı bilgisayar için yardım kampanyası başlattı.

Yaklaşık maliyeti 500 bin lirayı bulan bilgisayar için İstanbul Valiliği izni ile başlatılan kampanya için 2 ayrı bankada hesap açıldığı haber verildi.

Dünya kas Hastalıkları Derneği, Esenyurt Üniversitesi Nadir Hastalıklar Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Özyiğit: “Kas hastası olmam nedeniyle başımı, kollarımı, bacaklarımı kısacası bir çok uzvumu kullanamadığım için bilgisayar, kalem de kullanamıyorum.

Göz temaslı bilgisayar ile derslerim başta olmak üzere diğer işlerimi de kolaylıkla halledebilmem için bu bilgisayara ihtiyacım var. Yardımsever vatandaşlarımızdan bu konuda yardımcı olmalarını talep ediyorum. Görselde paylaşmış olduğumuz IBAN numaralarına az çok demeden yardım edenlerden şimdiden Allah razı olsun” diyerek yardım yapılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.