Eğlence Mekanında Darp Edilen Kişi Yaşam Savaşı Veriyor

Eğlence Mekanında Darp Edilen Kişi Yaşam Savaşı Veriyor

Yayınlanma:
Eğlence Mekanında Darp Edilen Kişi Yaşam Savaşı Veriyor

Isparta’da eğlence mekanında çalışanlar tarafından darp edilen Ömüral Ahmet Taşçı, hastanede yaşam savaşı veriyor. Beyin kanaması geçiren Taşçı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay geçen 31 Ocak günü İstanbul Caddesi’nde bulunan bir eğlence merkezinde meydana geldi. Tuvalette Ömüral Ahmet Taşçı’nın düşüp fenalaşması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Taşçı ameliyata alındı.

Polisin yaptığı araştırmada ise eğlence mekanında çalışan T.Y, M.Ç ve M.M.G isimli şüphelilerin Taşçı’yı darp ettikleri tespit edildi. Gözaltına alınan T.Y, M.Ç ve M.M.G. ifadesinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ’NDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Olay sonrası Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ömüral Ahmet Taşçı’nın ameliyatı alındığı ve beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.