'Eksiği Olan' Trafiğe Çıkmasın!

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün belirli saat ve noktalarda, otomobil ve motosiklet uygulaması yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2012 18:36
'Eksiği Olan' Trafiğe Çıkmasın!

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün belirli saat ve noktalarda, otomobil ve motosiklet uygulaması yaptı.

Ajans32 Haber Merkezi’nin bizzat takip ettiği uygulamalarda özellikle helezonları kesik, egzostları abart şekilde olan otomobillerle, tescilsiz motosikletler ile ehliyetsiz ve kasksız olan sürücülere işlem yapıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği uygulamaya, Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra çeşitli şubelerden de takviye polis ekipleri katıldı.

Gündüz, ağırlıklı olarak otomobiller üzerinde yapılan uygulamaya akşam saatlerinde motosikletler de eklendi.

Uygulamanın akşamki kısmında, toplam 33 motosiklet ve 35 araç kontrol edilirken, bunlardan eksikleri bulunan 19 motosiklet ve 4 otomobilin trafikten men edildiği bildirildi.
Uygulama kapsamında ise kusurlu ve eksikleri bulunan araç sürücülerine de toplam 9 bin 994 TL para cezası tatbik edildiği kaydedildi.

Öte yandan polis, Isparta’da çevreyi rahatsız edecek nitelikte bulunan ve trafiği tehlikeye düşüren araç sürücülerini uyarırken, uygulamaların devam edeceği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak uygulamayı izleyen bazı vatandaşlar, bu tür uygulamanın Isparta trafiği açısından büyük önem arz ettiğini dile getirirken, emniyet ekiplerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

HABER: Feti KILIÇ
FOTO: Aytuğ YILDIZ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum