Emniyet Dernek Ve Lokalleri Denetledi

Emniyet Dernek Ve Lokalleri Denetledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2016 16:33
Emniyet Dernek Ve Lokalleri Denetledi

Emniyet Müdürlüğü ilimiz genelinde faaliyet gösteren çok sayıda Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yaptı.

Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele edilmesi amacıyla 27 Mayıs Cumartesi günü 20:00 ile 02:00 saatleri arasında ilimiz genelinde faaliyet gösteren Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller yaptı.
Yapılan uygulamalar sonucunda; Yapılan GBT kontrollerinde toplam 1971 şahsın kaydı incelendi, arandığı anlaşılan 1 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

92 adet Umuma Açık İşyeri kontrol edildi, 1 işyeri hakkında ise açıktan alkol almaktan, 1 İşyeri hakkında 4207 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan (kapalı mekanlarda sigara içilmesi) dolayı gerekli yasal işlemler yapıldı ayrıca 2 şahıs hakkında kapalı mekanda sigara içmeleri sebebi ile 210 TL idari para cezası uygulandı.

Dernek ve lokallerde yapılan denetimlerde 1 dernek hakkında içeride alkol alınmasından, 1 derneğe üye olmayan kişilerin içeride bulunmasından, 1 dernek hakkında ise 4207 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan gerekli yasal işlemler yapıldı ayrıca içeride sigara içtikleri tespit edilen 2 şahıs hakkında kapalı mekanda sigara içmekten 210 TL idari para cezası düzenlendi.

Belirlenen sabit noktalarda toplam 314 araç kontrol edildi, değişik trafik suçlarından 20 araç sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendi, 3 araç değişik trafik suçlarından dolayı trafikten men edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.