Emniyetin Uyuşturucuyla Mücadelesi Sürüyor

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi sürüyor.

Yayınlanma:
Emniyetin Uyuşturucuyla Mücadelesi Sürüyor

Gelen ihbarları değerlendiren KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Bağlar Mahallesi 110 Cadde üzerinde bir ikamette 2 kişinin esrar kullandığı ihbarını değerlendirdi. Bahsi geçen ikamete giden ekipler yapılan incelemede A.E ile Ö.F.E isimli şahısların tütünle karışık olarak esrar kullandıkları tespit edildi. Ö.F.E isimli şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne A.E isimli şahıs ise uyuşturucu madde almak ve bulundurmak suçundan adli mercilere sevk edildi.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda suçtan kaydı bulunan ve tanınan Ö.Ç isimli şahsın, Migros Kavşağında bulunduğunu öğrendi. Uzun süredir takip edilen şahıs KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan şahsın üzerinde 20 adet desteler halinde içimlik eroin maddesi ele geçirildi. Şahıs uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan adli mercilere sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.