Eşim Gelmezse Atlayacağım Dedi...

Son günlerde adeta şova dönüşen 'intihar girişimleri'ne bir yenisi daha eklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 17:09
Eşim Gelmezse Atlayacağım Dedi...

Olay dün saat 21.45 sıralarında İstiklal Mahallesi 1110 Sokak üzerindeki Bolat Apartmanı’nda meydana geldi.

İddiaya göre, eşiyle arasındaki sıkıntılardan dolayı, hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunduğu belirtilen A. C. isimli kişi, eşiyle bir araya getirilmediği takdirde yaşadığı apartmanın 3.katındaki balkondan atlayarak canına kıyacağını söyledi.

Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, apartman balkonunda bulunan şahsı intihardan vazgeçirmek için büyük çaba harcadı.

EŞİM GELMEZSE ATLAYACAĞIM DEDİ AMA…
POLİS EKİPLERİ, EŞİNDEN ÖNCE DAVRANDI!
Eşinin kendisini affetmediği takdirde çıktığı balkondan atlayacağını söyleyen A. C., “Eşimi getirin bana… O, buraya gelip, beni affettiğini söylemezse canıma kıyarım…” ifadelerini kullandı. Bunun yanı sıra C., polise eşinin cep numarasını da verdi.

BALKONDAN ÇEKİP, ALDILAR…
Bu sırada, söz konusu şahsa fark ettirmeden eve giren polis kısa süre sonra A. C.’yi balkondan içeri çekmeyi başardı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri de durumun normale dönmesi üzerine, olay yerinden ayrıldı.
 
ALKOLLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!
Öte yandan, intihar girişiminde bulunan A. C., polis ekipleri tarafından emniyete götürülürken, şahsın alkollü olduğu ortaya çıktı.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ